Visgraat vloer leggen

Eén van de bekendste vormen van het zogenoemde 'tapis' parket is het visgraatpatroon. Tapis is het Franse woord voor tapijt. Bij een visgraat vloer leggen wordt een laag hout als een soort tapijt op de ondervloer geplaatst. Parketvloeren visgraat zijn echte sfeermakers, die zich met elke woonstijl laten combineren. Dutch Design Flooring maakt unieke, maatwerk parketvloeren visgraat. Van de productie tot de visgraat vloer leggen, wij leveren een complete service.

visgraat vloer leggen

Heb je een moderne of klassieke inrichting? Een parketvloeren visgraat geeft warmte en kleur aan elke ruimte. Wie kiest voor kwaliteitsparket, is verzekerd van een vloer die niet alleen een bijzondere uitstraling heeft, maar ook nog eens tot in lengte van jaren meegaat.

Parketvloeren visgraat

Parketvloeren visgraat hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Je kunt er zelfs vloerverwarming onder leggen. Laat je een visgraat vloer vakkundig leggen? Dan kun je rekenen op een prachtig resultaat met professionele afwerking.

Dutch Design Flooring biedt je een ruime keuze aan natuurlijke visgraatvloeren van topkwaliteit, waarbij er talloze variaties mogelijk zijn in het type hout, het patroon en de afwerking.

Naast de inkoop en productie neemt Dutch Design Flooring ook de afwerking van uw visgraatvloer voor haar rekening. Onze werkplaats is van alle moderne gemakken voorzien. Omdat wij het complete productieproces zelf in de hand kunnen houden, kunnen wij je altijd maatwerk leveren. Elke vloer krijgt zijn eigen unieke uitstraling met professionele afwerking.

Informatie visgraat vloer leggen

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wil je een visgraat vloer laten leggen? En ben je op zoek naar een vakman, die precies weet wat de mogelijkheden zijn op het gebied van parketvloeren visgraat? Neem met ons contact op voor de mogelijkheden. We zijn bereikbaar via ons contactformulier of telefonisch T 023 52 55 715 / 06 46 10 33 03.