Houten vloeren

Wij maken houten vloeren die je nergens anders ziet. Want wij maken alle houten vloeren zélf, op basis van jouw wensen en ideeën.

Unieke houten vloeren

Als je zoekt op 'vloerfabriek', dan merk je dat er niet veel fabrieken zijn in ons land waar houten vloeren gemaakt worden. Sterker nog, Dutch Design Flooring is de énige in Nederland die houten vloeren maakt. Dat betekent dat je alleen bij ons een unieke en exclusieve vloer krijgt.

Uitzoeken van uw droomvloer

Omdat we alles op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het uitzoeken van een houten vloer verloopt bij ons in de volgende vijf stappen:

  1. Je kiest de houtsoort uit,
  2. Je bepaalt de kleur (licht of donker),
  3. Je kiest een patroon (stroken of visgraat),
  4. Je bepaalt of we de vloer gaan lakken of oliën,
  5. Je wilt dat de vloer zwevend of vast gelegd gaat worden

Omdat een houten vloer in diverse houtsoorten, kleuren, patronen en afwerking is te leggen, kun je door de bomen soms het bos niet meer zien. We helpen jou dan ook met het maken van de beste keuze, zodat je straks 100% tevreden zult zijn.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over de vloeren die we leveren. We kunnen staaltjes naar je toesturen van alle voorbeeldvloeren die op onze website staan. Maar we komen ook graag vrijblijvend langs om je persoonlijk te adviseren. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in IJmuiden.