Hongaarse punt

Een Hongaarse punt is net als visgraat vloer een hongaarse puntpatroonvloer, dus een vloer die volgens een bepaald patroon wordt gelegd. We zijn 1 van de weinige bedrijven in Nederland dat de Hongaarse punt zelf maakt én legt. En ja, dat betekent dat we vrijwel al jouw persoonlijke wensen kunnen realiseren.

Hongaarse punt op maat

Een Hongaarse punt is in twee versies leverbaar, namelijk in een verouderde en traditionele variant. We kunnen de vloer oliën, maar misschien loop je straks liever op een gelakte vloer met jouw favoriete kleur?

Wil je een specifieke lengte- en/of breedtemaat? Een specifieke bewerking of kwaliteit? Wel of niet gerookt met ammoniak? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. We komen graag bij langs om naar jou te luisteren en je te helpen met het maken van de juiste keuzes.

Hongaarse punt op de i

Een Hongaarse punt wordt altijd gelegd in een hoek van 45 of 60 graden en verlijmd en vernageld op een ondervloer van spaanplaat of eiken mozaïek. Dat zegt u misschien niet zoveel, maar onze professionele leggers wel. Ze houden overal rekening mee, zodat jouw vloer straks perfect in de kamer ligt. Zoals je wellicht merkt, is een Hongaarse punt van de fabriek tot aan uw huis een ambachtelijk product.

Tevredenheidsgarantie van 100%

Bij Dutch Design Flooring gaan we door totdat je helemaal tevreden bent. Onze regel is: je betaalt pas als je 100% tevreden bent.