Hongaarse punt Laarn

Bent u op zoek  naar een exclusieve Hongaarse punt voor uw kantoor, appartement of woning in Laarn? Dan hoeven we u niet teleur te stellen. We maken de Hongaarse punt helemaal zelf. En ja, dat betekent dat we  al uw persoonlijke wensen kunnen realiseren.

Onze showroom is gevestigd in IJmuiden, maar we komen graag vrijblijvend bij u langs in Laarn om onze unieke productlijn te laten zien.

Hongaarse punt op maat

Een Hongaarse punt is net als visgraat vloer een patroonvloer, dus een vloer die volgens een bepaald patroon wordt gelegd. De vloer is in twee versies leverbaar, namelijk in een verouderde en traditionele variant. We kunnen de vloer oliën, maar misschien loopt u straks liever op een gelakte vloer met uw favoriete kleur?

Wilt u een specifieke lengte- en/of breedtemaat? Een specifieke bewerking of kwaliteit? Wel of niet gerookt met ammoniak? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. We komen bij u langs om uw vloerwensen te horen en u te helpen met het maken van de juiste keuzes.

Hongaarse punt op de i

Een Hongaarse punt wordt altijd gelegd in een hoek van 45 of 60 graden en verlijmd en vernageld op een ondervloer van spaanplaat of eiken mozaïek. Dat zegt u misschien niet zoveel, maar onze professionele leggers wel. Ze houden overal rekening mee, zodat uw vloer straks perfect in uw woonkamer ligt. Zoals u wellicht merkt, is een Hongaarse punt van de fabriek tot aan uw huis een ambachtelijk product.

Tevredenheidsgarantie van 100%

Bij Dutch Design Flooring gaan we door totdat u helemaal tevreden bent. Onze regel is: u betaalt pas als u 100% tevreden bent.

OVERIGE VLOEREN IN ONZE COLLECTIE

  • Houten vloer Laarn
  • Visgraat vloer leggen Laarn
  • Eikenhouten vloer Laarn

Naast Laarn, laten we ook onze collectie ook graag vrijblijvend zien als u in Bunschoten, Soest, Nijkerk, Baarn, Utrecht en Hilversum woont.