Eiken parket Laarn

Bent u op zoek  naar bijzondere eiken parketvloer voor uw kantoor, appartement of woning  in Laren? Dan hoeven we u niet teleur te stellen. We halen ons eiken parket namelijk niet uit het buitenland waar ze in grote hoeveelheden geproduceerd worden, maar we maken ze helemaal zelf. Dat betekent dat uw vloer echt uniek is en dat al uw wensen erin verwerkt kunnen worden.

Onze showroom is gevestigd in IJmuiden, maar we komen graag vrijblijvend bij u langs in Laren om onze unieke productlijn te laten zien.

EIKEN PARKET MET EEN PERSOONLIJKE TINT

Dutch Design Flooring beschikt over een uitgebreid assortiment aan exclusieve eiken parketvloeren, die wij in onze fabriek speciaal voor op maat maken. Vertel ons uw wensen en wij maken de vloer die het beste bij uw woning past. Dutch Design Flooring geeft uw vloer dus letterlijk een persoonlijke tint. Wilt u erbij zijn als wij de vloeren maken? Zelfs dat is mogelijk!

LEGSERVICE, OOK IN LAREN

Naast het fabriceren van de vloer, verzorgen wij ook het leggen van de vloer in uw woning in Laarn en eventueel onderhoud in de toekomst. Dit geldt natuurlijk ook als de vloer in uw kantoor gelegd moet worden.

CONTACT

Hebt u vragen? Of wilt u op maat advies? U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier of telefonisch T. 023 5255715,  M. 06 46 103303. We zijn tot 22.00 uur bereikbaar.

OVERIGE VLOEREN IN ONZE COLLECTIE

Naast Laarn, laten we ook onze collectie ook graag vrijblijvend zien als u in Bunschoten, Soest, Nijkerk, Baarn en Bussum woont.