Eiken parket Hilversum

Bent u op zoek  naar bijzondere eiken parketvloer voor uw kantoor, appartement of woning  in Hilversum? Dan hoeven we u niet teleur te stellen. We halen ons eiken parket namelijk niet uit het buitenland waar ze in grote hoeveelheden geproduceerd worden, maar we maken ze helemaal zelf. Dat betekent dat uw vloer echt uniek is en dat al uw  wensen erin verwerkt kunnen worden.

Onze showroom is gevestigd in IJmuiden, maar we komen vrijblijvend bij u langs in Hilversum om onze unieke productlijn te laten zien.

EIKEN PARKET MET EEN PERSOONLIJKE TINT

Dutch Design Flooring beschikt over een uitgebreid assortiment aan exclusieve eiken parketvloeren, die wij in onze fabriek speciaal voor u op maat maken. Vertel ons uw wensen en wij maken de vloer die het beste bij uw woning past. Dutch Design Flooring geeft uw vloer letterlijk een persoonlijk tintje.

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Naast het fabriceren van de vloer, verzorgen wij ook het leggen van de vloer in uw woning en eventueel onderhoud in de toekomst.

CONTACT

Hebt u vragen? Of wilt u op maat advies? U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier of telefonisch T. 023 5255715,  M. 06 46 103303. We zijn tot 22.00 uur bereikbaar.